Boekingsvoorwaarden

1 – Voorwaarden

De huurder mag zich in geen enkel geval het recht voorbehouden om op de eigendom te blijven na verloop van de initiele periode die is vastgelegd in het contract.

2 – Gebruik van het domein

De huurder maakt op een respectvolle manier gebruik van de locatie (‘zoals een goede huisvader’) en gebruikt de kamers enkel waarvoor ze zijn bestemd. De huurder verbindt zich ertoe om, bij vertrek, alle meubels even mooi en gerangschikt achter te laten als bij zijn aankomst. De huurder mag in geen enkel geval verhuren aan derden.

De eigenaar biedt de woning aan zoals hij ze heeft omschreven en onderhoudt ze met het oog op verhuur.

3 – Waarborg en schade

De waarborg is 200€. De waarborg wordt uiterlijk betaald op het moment dat de huurder aankomt op het domein. Als de waarborg niet volstaat, verbindt de huurder zich ertoe het bedrag te vereffenen bij het opmaken van de eindinventaris. Verbruik van gas en elektriciteit zijn inbegrepen in de prijs.

4 – Aantal huurders

Als het aantal contractueel toegelaten personen wordt overschreden, betaalt de huurder de bijkomende kosten voor de extra bezetting aan de verhuurder.

5 – Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegelaten.

6 – Plaatsbeschrijving en inventaris

De plaatsbeschrijving en inventaris van het meubilair en de uitrusting gebeurt zowel voor als na het verblijf door de huurder en verhuurder.  

7 – Betaling

De reservering is pas definitief als de verhuurder een getekend contract heeft terugbezorgd en de huurder een voorschot heeft betaald (namelijk 50% van het totale huurbedrag).

Als de huurder later arriveert dan initieel afgesproken in het huurcontract, moet hij de verhuurder op voorhand verwittigen en de huursom betalen vanaf de datum die vaststaat in het contract.

8 – Onderbreken van het verblijf

Als de huurder zijn verblijf vroeger stopzet, en de verantwoordelijkheid niet bij de verhuurder ligt, heeft hij geen recht op een terugbetaling – met uitzondering van de waarborg zoals besproken in de voorwaarden in artikel 3.

9 – Annuleringsvoorwaarden

Elke annulering moet gebeuren per aangetekend schrijven.

 • Voor ingebruikname :
  De algemene regel bepaalt dat voorschotten in het bezit blijven van de eigenaar; hoewel ze kunnen worden terugbetaald als de eigendom kan worden verhuurd in dezelfde periode voor dezelfde prijs.
 • als de huurder niet opdaagt op de dag van het contract of meer dan 24 uur later is zonder de eigenaar te verwittigen:
  • het bestaande contract wordt aanschouwd als ontbonden,
  • het voorschot of volledig bedrag blijft in handen van de eigenaar,
  • de eigenaar kan beschikken over zijn huis.
 • In geval van annulering van de locatie door de eigenaar
  De eigenaar stort het voorschot of volledig bedrag terug aan de huurder.

Verzekeringen

De verhuurder verbindt zich ertoe een verzekering te hebben afgesloten. De huurder mag nog altijd een bijkomende annuleringsverzekering afsluiten.

Boek nu uw verblijf als God in Frankrijk!

Uw vakantie begint van zodra u uitstapt. De zon straalt hoog aan de hemel. Het gras nodigt uit om in te liggen. En het zwembad vraagt om een frisse duik. Ziet u het al voor u?

Boek nu!